Over garage DTF Technische Dienstverlening

Mijn naam is Edwin en ik ben de eigenaar van een autobedrijf sinds juni 2007. Na 12 jaar in dienst te hebben gewerkt, waar ik veel ervaring heb op gedaan, ben ik mijn eigen garage bedrijf begonnen in Zwaag (NH). Garage DTF Technische Dienstverlening biedt een breed en professioneel scala aan auto-gerelateerde oplossingen voor zowel de particulier als bedrijven. Denk hierbij aan het onderhoud van auto's, reparatie, apk-keuring, airco, maar ook aan het tunen van auto's of van ons specialisme in banden. Ook ben ik inzetbaar als freelance monteur voor garage bedrijven die net even een hand extra nodig hebben in drukkere tijden.

In bezit van:
- 1e monteurs diploma
- APK keurmeester
- Diagnose technicus
- 21+ jaar werkplaats ervaring.
- VCA diploma
- VAR verklaring                           

Activiteiten binnen garage DTF zijn alle soorten onderhoud, reparatie, keuring en het oplossen storingen en problemen van alle merken auto’s en auto's van elke leeftijden. Ook automaat spoelen, airco onderhoud, auto tuning en advies op gebied van banden behoort tot het takenpakket van garage DTF.

Deze diensten worden voor het grootste deel uitgevoerd met gerenommeerde onderdelen van A-kwaliteit. Deze onderdelen van een zelfde kwaliteit als de originele delen van de dealer, maar wel goedkoper! Tevens heb ik de gewoonte om te laten zien wat ik vervangen heb, en uit te leggen wat er aan de hand was.

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en technieken. Aanlevering van onderdelen geschiedt elke dag, waardoor uw problemen snel verholpen zijn. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Garage DTF werkt professioneel en arbeids optimaal, waardoor de rekening laag en de kwaliteit hoog blijft!

 Over DTF          Contact          Linkpartners          Referenties      Sitemap