Autogarage

Garage DTF staat voor professionele en betrouwbare oplossingen op maat voor uw auto. En dat voor maar € 52.50,- per uur excl. BTW!

Wilt u weten wat de ervaring is van klanten die bij mij geweest zijn? Kijk dan bij mijn referenties!

01. APK Keuring
Garage DTF beschikt over de papieren APK keurmeester en is daarmee bevoegd APK keuringen uit te voeren
  01. Keuring volgens wettelijke eisen van de RDW
  02. Kwaliteitscontrole slijtage onderdelen
  03. Afmelden na goedkeuring bij de RDW
  04. Extra kosten: Roetmeting (voor dieselauto's), en viergasmeting (benzineauto's)

02. Onderhoud auto's
Garage DTF verzorgt onderhoud voor alle automerken en auto's van alle leeftijden. Denk hierbij aan een kleine- of grote beurt.

Kleine beurt:
  01. Vervangen van motorolie en oliefilter
  02. Bijvullen van de vloeistoffen Koelvloeistof, accuwater en ruitensproeiervloeistof
  03. Controle op meer dan 20 belangrijke punten: o.a. uitlaat + katalysator, remmen, luchtfilter, verlichting, ruiten, schokdempers, accu, interieurfilter, banden en ruitenwissers.

Grote beurt:
 01. Vervangen van motorolie, oliefilter, bougies (excl., platina bougies), luchtfilter, interieurfilter, en brandstoffilter.
 02. Bijvullen van de vloeistoffen Koelvloeistof, accuwater en ruitensproeiervloeistof
 03. Controle van o.a. uitlaat en katalysator, remmen, luchtfilter, verlichting, ruiten, schokdempers, accu, interieurfilter, banden, ruitenwissers, versnellingsbak, ontsteking, deurscharnieren, spiegels, ruiten, koppeling, service interval melder restten, caracole, veiligheidsgordels, verwarming, pedaalrubbers, stuurhuis, stoelen, kogels en hoezen, brandstofslangen, koelvloeistof slangen, V,- en Multi riemen, bougieskabels, motor(steunen), carterventilatie, benzinetankbevestiging en - slangen, claxon, gasbediening, wagenbodem, carrosserie etc. 

03. Reparatie auto's
Garage DTF verzorgt kleine en grote reparaties aan alle auto's. Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar - het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere auto reparatie gevallen kunt u altijd terecht bij DTF.

04. Opsporing storing
Garage DTF is in staat storingen op te sporen en te verhelpen door het gebruik van geavanceerde technologie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het niet aanslaan van de motor, of een lekstroom storing waardoor de auto na een paar dagen geen stroom meer heeft.

05. Bandenspecialist
Bij garage DTF kunt u terecht voor uw banden en velgen. Garage  DTF is dealer voor Cartal-Rijsbergen, en levert de gehele catalogus. U vindt ons assortiment banden en velgen in onze bandenshop. Komt u er niet uit? Vraag ons gerust om hulp!

06. Airco service & reparatie
Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter, elke auto met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit voorkomt later hoge reparatiekosten.

07. Automaat spoelen
Veel voertuigen hebben tegenwoordig een automaatbak. Door het gebruik vervuilt en verouderd de ATF olie in deze bakken. In de loop der tijd kan dit versnellingsbak problemen veroorzaken. Met de Powerflush methode pakt u het probleem in de basis aan en wordt de automaatbak volledig gereinigd en alle ATF olie ververst. Deze aanpak garandeert een optimaal resultaat.

08. Auto Tuning
Alle motoren in moderne auto's worden door een regelapparaat aangestuurd, de ECU genaamd. Het regelapparaat draagt zorg dat de motor doet wat u wilt. De prestaties van de auto worden bepaald op het moment van inspuiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoeveelheid ingespoten brandstof, brandstofdruk de turbodruk, en het ontstekingstijdstip. Uw auto fabrikant stelt deze waarden standaard in, rekening houdend met bijvoorbeeld de kwaliteit van de brandstof, landschaps-omstandigheden, emissie rechten e.d. Een auto wordt dus altijd afgeleverd met ruime marges.

Deze auto wordt immers wereldwijd geleverd en moet overal optimaal kunnen presteren ongeacht de brandstofkwaliteit of landschapsomstandigheden. Fabrikanten houden met deze auto's dus rekening met een grote overdimensionering en dit noemen wij ons speelgebied.

Daarom kan uw auto dus meer! Door nou deze waarden software matig aan te passen kunt u het vermogen van uw auto vergroten, met name bij turbo diesels zijn de marges zeer groot, een vermogenstoename van 35% is in veel gevallen haalbaar. U zult direct merken dat uw auto fijner rijdt, directer reageert op bewegingen van het gaspedaal en zelfs bedrijfsauto's met aanhangwagen of zware belading gaan fijner rijden.

Brandstof besparen door middel van Tuning
Het klinkt haast onmogelijk, het vermogen van uw auto vergroten en dan ook nog eens zuiniger gaan rijden. Toch is dit geen fabeltje, in de praktijk hebben wij besparingen gezien die oplopen tot 15%. De uitleg is vrij simpel, we bereiken door tuning immers dat het koppel van uw auto eerder vrij komt. De bestuurder zal zich dan automatisch aanwennen eerder over te schakelen naar een hogere versnelling (het zogenaamde Nieuwe Rijden).

Daarnaast zorgt het extra vermogen ervoor dat u bij een inhaalmanoeuvre bijvoorbeeld niet hoeft terug te schakelen naar een lagere versnelling.

Wij tunen niet software matig in de chip maar met een losse tussenkabel met regelunit. Dit heeft als grote voordeel dat als er eens een probleem met de motor is, je altijd terug naar de basis kunt. Dit is met diagnose stellen heel belangrijk.

Garage DTF is dealer van www.tuningsystems.nl

 

 Over DTF          Contact          Linkpartners          Referenties      Sitemap